quick-dry-foam_

MAATWERK KUSSENS

Bootkussens voor binnen of voor buiten, wij doorlopen samen met u de mogelijkheden en dan kunt u kiezen welke schuim en welke stoffen wij gaan gebruiken voor uw nieuwe kussenset.

 U kunt een keuze maken uit diverse schuimsoorten zoals polyether, koudschuim of open cel structuur schuim.

Polyether en koudschuim is het meest gebruikte buiten schuim vanwege de prijs. Polyether en koudschuim absorberen wel meer water dan de open cel structuur schuim. De vulling kan mogelijk gaan schimmelen.
Een polyether of koudschuim kussen absorbeert meer water waardoor het zwaarder wordt.

Als u voor de beste kwaliteit kiest en verzekerd wilt zijn van echte Marine Proof kussens. Kiest u voor open cel structuur schuim. Deze schuim kan tegen een regenbui en een golf slag  kan ook echt geen kwaad.
De schuim kan geen water vasthouden, het loopt er direct doorheen, ventileert en is behandeld zodat schimmels geen kans krijgen. Deze kwaliteit schuim kan voor een langere periode buiten liggen, zonder negatieve gevolgen voor het schuim.

Gecombineerd met onze kunstleer materialen speciaal voor nautische toepassingen heeft u een kwalitatief kussen helemaal "Marine Proof". Klik op bovenstaande afbeeldingen voor een overzicht van de beschikbare kleuren.

Wij gebruiken enkel stoffen die zoet en zout water bestendig zijn!